• Kent u Noah Laith

 • Posted on July 12, 2017
 • Kent u Noah Laith? Hij is een welbekende vastgoed investeerder met passie als ondernemer en filantroop. Hij heeft Riereta Equity Group opgericht. Riereta Equity Group is een bekende beleggingsmaatschappij voor ontroerend goed investeringen in en rondom Barcelona in Catalunya in Spanje. Laith heeft een sterke expertise in het selecteren van ondergewaardeerde panden. Verder houdt hij zich bezig met het structureren van aantrekkelijke investeringsmogelijkheden.
      
  Voordat hij zijn vastgoed carrière begonnen in Amsterdam, woonde hij daar al een ruime tijd. Hij is er opgegroeid en heeft er gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Nog voor de leeftijd van 25 bereikte hij een vastgoed portefeuille van miljoenen euro’s. Laith was al een gevestigde naam in het Nederlandse vastgoed circuit en hij heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal.

  Na meer dan tien jaar ervaring te hebben in het vastgoed wezen heeft hij een samenstel van vooraanstaande handelsgenoten opgebouwd en weet zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest profijtelijke investeringsmogelijkheden voor zijn kopers te creëren.

  Aangezien Laith een achtergrond heeft van consistente, hoge rendementen en een transparante werkwijze is Laith een vertrouwenswaardige partner voor vastgoed investeerders overal ter wereld. Laith wordt als een geliefd spreker coach gezien en hij deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast andere wereldberoemde sprekers en experts uit diverse vakgebieden. Noah Laith heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en hij steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen, zowel als donateur en vrijwilliger.

  Hij is jurylid van de internationale art fair van Barcelona en is zeer geïnteresseerd in contemporary kunst.

Copyright © 2020 bztown.com - All Rights Reserved -